Roskilde: 46 32 22 55 | Odense: 46 32 22 55 | Aarhus: 81 73 28 91 mail@broconsult.dk

Flere kommuner vælger Brosyn

Kommunerne Hvidovre, Holbæk, Roskilde, Solrød og Bornholm har valgt at tilslutte sig Furesø Kommune i brugen af Brosyn app’en, som er udviklet med det formål at effektivisere og systematisere rutineeftersyn af broer og bygværker.

Brosyn er en internetbaseret app, som kan tilgås fra PC, iPad og iPhones, med et let tilgængeligt og brugervenligt layout. App’en er et mobilt digitalt værktøj til driftspersonalet, som sikrer at drifts- og vedligeholdelsesarbejder på broerne kan udføres nemt og systematisk.

Opgaverne i Brosyn kan skræddersyes den enkelte kommunes behov og opgaverne målrettes hvert enkelt bygværk, hvor det er muligt at indmelde opgaver direkte i app’en med billeder fra tabletten.

Alt dette sikrer en øget trafiksikkerhed, at broer ikke overses ved drifts- og vedligeholdelsesarbejdet og derfor nedbrydes utilsigtet, at skader kan udbedres tidligt inden de udvikler sig og en dokumentation af det løbende drift- og vedligeholdelsesarbejde, som i sidste ende forlænger bygværkernes levetid og sænker reparationsomkostningerne.

Siden 2016 har Furesø Kommune med succes brugt Brosyn i forbindelse med deres drifts- og vedligeholdelsesarbejder og nu har 5 yderligere kommuner altså valgt Brosyn.